Information till besökare

INFORMATION TILL ÅSKÅDARE

Vi hälsar alla åskådare hjärtligt välkomna till årets upplaga av Göteborg Cup i innebandy. Vi skall göra vårt bästa för att få er att trivas under helgen och vi hoppas att ni gör detsamma för att heja fram och stötta ert lag.

Tänk på att alla önskar ett gott klimat i hallarna och att vi således respekterar funktionärer och motståndare.

Nedan följer en del viktig information men framförallt en hel del praktiska tips för alla er supportrar som kommer till Göteborg Cup.

Förvaring
Håll uppsikt över alla värdesaker och annat som ni bär med er och hjälps åt så att vi slipper stölder.

Kontant betalning/Swish
Under en lång innebandydag blir man med säkerhet både hungrig, törstig och kaffesugen. I Lundbystrand Sporthall finns såväl en lunchrestaurang som serverar hamburgare och korv med mera. Det kommer också att finnas möjlighet att köpa lättare tilltugg och hambakat. I Lillekärrshallen finns det ett enklare fik med kaffe, enklare mellanmål, hembakt med mera. Oavsett vad man väljer att köpa så är det kontanter elelr Swish som gäller, inget försäljningsställe i hallarna erbjuder kortbetalning.

Parkeringsavgift
Parkeringen vid hallarna är en betalparkering som ett parkeringsbolag ansvarar för. Göteborg Cup har tyvärr inte något att säga till om detta varför vårt enda råd till er som besöker oss är att erlägga parkeringsavgift för att undvika onödiga och tråkiga parkeringsböter.

Använd papperskorgarna
Se till att använda våra papperskorgar som står utställda så att vi slipper slösa tid på städning och istället kan koncentrera oss på att göra Göteborg Cup bättre. Tänk också på miljön genom att lägga burkar och flaskor som kan återvinnas i särskilda kärl för detta ändamål.

Cupens programblad
Ett gratis programblad med spelprogram, karta över vilken plan som är vilken samt mer matnyttig information om cupen finns att hämta i huvudsekretariatet. Ett måste för den ambitiösa och intresserade åskådaren.

Hemsida och resultatrapportering
Resultat och tabeller uppdateras kontinuerligt på www.goteborgcup.se/innebandy samt på resultatskärmar vid ingången till Lundbystrand 1. Men det absolut enklaste sättet är att vara redo med sin smartphone och surfa in på vår hemsida för att på så sätt ta del av de senaste resultaten och nyheterna före alla andra. Vi finns också på Facebook med diverse roliga inslag men där uppdateras inte resultaten. Sök på "Göteborg Cup Innebandy" och gilla sidan.

Sjukvård
Sjukvårdskunnig personal från Röda Korset kommer att finnas på plats i hallarna. Vid akuta behov av dessa sök upp dem eller kontakta hallsekretariatet.

Kontakta oss
Huvudsekretariatet i Lundbystrand: 0700-128201
(OBS! endast tillgängligt 29 april-1 maj 2017)

VÄLKOMNA TILL GÖTEBORG CUP 2017!