Information till besökare

INFORMATION TILL ÅSKÅDARE

Vi hälsar alla åskådare hjärtligt välkomna till årets upplaga av Göteborg Cup i innebandy. Vi skall göra vårt bästa för att få er att trivas under helgen och vi hoppas att ni gör detsamma för att heja fram och stötta ert lag.

Tänk på att alla önskar ett gott klimat i hallarna och att vi således respekterar funktionärer och motståndare.

Nedan följer en del viktig information men framförallt en hel del praktiska tips för alla er supportrar som kommer till Göteborg Cup.

Förvaring
Håll uppsikt över alla värdesaker och annat som ni bär med er och hjälps åt så att vi slipper stölder.

Kontant betalning/Swish
Under en lång innebandydag blir man med säkerhet både hungrig, törstig och kaffesugen. I Lundbystrand Sporthall finns det ett fik som serverar smörgåsar, youghurt, drickor, kaffe, hembakt med mera. Oavsett vad man väljer att köpa så är det kontanter eller Swish som gäller, inget försäljningsställe i hallarna erbjuder kortbetalning.

Parkeringsavgift
Parkeringen vid hallarna i Lundbystrand är en betalparkering som ett parkeringsbolag ansvarar för. Göteborg Cup har tyvärr inte något att säga till om detta varför vårt enda råd till er som besöker oss är att erlägga parkeringsavgift för att undvika onödiga och tråkiga parkeringsböter.

Använd papperskorgarna/pantkorgar
Se till att använda våra papperskorgar som står utställda så att vi slipper slösa tid på städning och istället kan koncentrera oss på att göra Göteborg Cup bättre. Tänk också på miljön genom att lägga burkar och flaskor som kan återvinnas i särskilda kärl för detta ändamål.

Hemsida och resultatrapportering
Resultat och tabeller uppdateras kontinuerligt på www.goteborgcup.se/innebandy
Ni kan även ladda ner vår nya Göteborg Cup App som ni hittar på App Store eller Google Play. Där kan ni följa allt som händer under cupen och även följa ert favoritlag. Vi finns också på Facebook med diverse roliga inslag men där uppdateras inte resultaten. Sök på "Göteborg Cup Innebandy" och gilla sidan.

Sjukvård
Sjukvårdskunnig personal från Röda Korset kommer att finnas på plats i hallarna. Vid akuta behov av dessa sök upp dem eller kontakta hallsekretariatet.

Kontakta oss
Huvudsekretariatet i Lundbystrand: 0700-128201
(OBS! endast tillgängligt 30 maj - 2 juni 2019)

VÄLKOMNA TILL GÖTEBORG CUP 2019!
Göteborg & Co Team Göteborg