2017: Final Pojkar 14 Mölndals IBF - Frölunda IBK

Skrivet 01 maj 2017 17:08

Matchen inleds starkt med mycket vilja från båda lagen. Snabba passningar och mycket bra försvar framför kassen från båda lagen. Vi kan enas om att båda lagen är värda en finalplats då dem spelar riktigt jämnt och det är mycket chanser på mål från båda hållen. När klockan visar 3:47 inleddes det första målet från Mölndals IBF av nummer 2, Jesper Johansson med assisterande pass av nummer 41, Tobias Ljungberg. Det här tyder dock inte på att Frölunda ger upp med tanke på deras vilja att kvittera som de gör när klockan står på 4:10 där målet görs av nummer 38, Albin Linders där passningen kommer från nummer 40, Daniel Wennberg. Matchen fortsätter otroligt jämnt, strukturerade försvar och snabba anfall. Båda lagen hittar varandra utomordentligt och det är fortfarande svårt att förutspå vilka som kommer att vinna den här finalen. 13:00 står klockan på när Mölndals nummer 12, Jonathan Hellgren, passar bollen till nummer 7, Lucas Dahlström som lyckas trycka in bollen som gör att de tar ledningen innan första period är över.

Domarna blåser och det är dags för andra period att starta. Det dröjer inte länge innan nummer 44, Fredrik Fridell i Frölunda drabbas för utvisning på grund av otillåtet slag. Frölunda visar tydligt att de inte vill ha ännu ett mål emot sig när de spelar ett riktigt bra boxplay med ett stabilt försvarsspel och lyckas trycka undan bollen framför kassen.

Tiden går och det är på tiden att något ska hända tycker Frölunda så de ber om Time Out när klockan står på 10:15. Kämparglöd och imponerande kontringar från båda lagen visas fortfarande och publiken verkar gilla det dem ser. Matchen slutade 2-1 till Mölndals IBF efter mycket bra spel av båda lagen. Matchens lirare blev Mölndals nummer 47, John Sonntag och Frölundas nummer 37 Olle Halling.

Nästa nyhet: 2017: Final Pojkar 15 Linköping IBK - Pixbo Wallenstam IBF

Skrivet 01 maj 2017 17:07
Finalen mellan IBF Linköping och Pixbo Wallenstam IBF inleder med hög prestanda hos båda lagen. Det dröjde dock inte länge för Linköping att ta ledningen när nummer 43, Elias Lundblad, gör första målet när klockan står på 2:48 i första perioden. Matchen fortsätter med hög fart och mycket rörelse och snack, spänning kan man lugnt sagt säga att det är. Viljan att få bollen blev lite väl stark nä... Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg