Information inför cupstart

VIKTIG INFORMATION INFÖR CUPSTART

Vi hälsar alla spelare och ledare välkomna till årets upplaga av Göteborg Cup i innebandy. Vi skall göra vårt bästa för att få er att trivas under cupdagarna.

Nedan följer viktig information för ert deltagande i cupen, pricka gärna av för att vara säkra på att ni gjort alla delar innan er första match.

I GOD TID INNAN CUPSTART

Dispensansökan
Om ni har någon spelare som är överårig eller av annat skäl kräver dispens för den klass han/hon ska spela i måste ni söka dispens. Dispensansökan ska vara inne i god tid innan cupen startar för att ni ska kunna vara säkra på att ansökan går igenom men läs mer om reglementet kring dispenser här.

Deltagarförteckning
Inrapporteringen av deltagarförteckning sker via inloggning på hemsidan, www.goteborgcup.se/innebandy. Denna ska vara komplett med samtliga spelare som kan tänkas spela i laget under turneringen och möjligheten att rapportera in spelare stänger 29 maj klockan 18:00. Det finns i värsta fall möjlighet att justera listan i samband med kontrollen av den när man checkar in i huvudsekretariatet innan sin första match. Mer om detta finns att läsa nedan.

OBSERVERA!
ENDAST spelare som står uppskrivna på deltagarförteckningen får delta i cupen, det går inte att lägga till spelare efter att incheckning har skett.

Deltagarförteckningen ska även innehålla spelarens tröjnummer då det underlättar hanteringen under cupen för samtliga. Om man har olika nummer på ordinarie matchställ och reservställ ska det tröjnummer som är på det ordinarie matchstället noteras. Korrekta tröjnumret behövs på deltagarförteckningen dels för att spelarstatistiken ska bli så korrekt som möjlig dels för att underlätta ert jobb under cupen då ni slipper gör mycket ändringar på laguppställningen i samband med match.


I SAMBAND MED ANKOMST

Incheckning i Huvudsekretariatet
Det absolut viktigaste som man behöver göra innan sin första match i turneringen är att besöka huvudsekretariatet i Lundbystrand Sporthall. Huvudsekretariatet i Lundbystrand Sporthall är beläget bakom ena målet i Lundbystrand 1, planen med läktare på båda långsidorna.

I huvudsekretariatet ska ni kontrollera och godkänna lagets deltagarförteckning och det måste göras absolut senast 40 minuter innan er första match i turneringen.

Väl på plats i huvudsekretariatet får ni också övrig information om cupen som kan vara bra att känna till. Var heller inte rädda för att ringa till huvudsekretariatet och fråga om det är något ni undrar över under cupens gång.

OBS! Från och med klockan 08.00 på torsdagen den 30 maj kan ni nå huvudsekretariatet i Lundbystrand på telefonnummer 0700-128201.

Kontrollera och signera deltagarförteckningen
Inför den första matchen måste varje lag kontrollera sin inrapporterade deltagarförteckning, vilket görs i samband med incheckning i huvudsekretariatet (se ovan angående incheckning). Denna ska vara komplett med samtliga spelare som kan tänkas spela i laget under turneringen och spelarens tröjnummer.

Lagledaren eller annan lagansvarig måste se till att den kontrolleras och skrivs under i huvudsekretariatet senast 40 minuter innan er första match i turneringen. Notera att huvudsekretariatet inte är detsamma som sekretariatet vid matchplanerna utan att det finns beläget på annan plats i respektive spelarena. Huvudsekretariatet är beläget bakom ena målet i Lundbystrand 1, planen med läktare på båda långsidorna.

Det är inte möjligt att göra tillägg på deltagarförteckningen i efterhand varför vi vill poängtera vikten av att man noggrant skriver upp alla spelare som kan vara aktuella för spel i Göteborg Cup 2019. Det är alltså endast spelare som står uppskrivna på deltagarförteckningen som får deltaga i cupen.

Tävlingsreglemente
Läs igenom Göteborg Cups tävlingsreglemente inför cupen för att veta vad det är som gäller kring detta. Du hittar det genom att klicka här eller genom att klicka på "Tävlingsreglemente" under "Turneringsinfo" i menyn.

Resultatrapportering
Resultat och tabeller uppdateras kontinuerligt på www.goteborgcup.se/innebandy.
Ni kan nu ladda ner vår nya Göteborg Cup App som ni hittar på App Store eller Google Play. Vi finns också på Facebook med diverse roliga inslag men där uppdateras inte resultaten. Sök på "Göteborg Cup Innebandy" och gilla sidan.

VÄLKOMNA TILL GÖTEBORG CUP 2019!
Göteborg & Co Team Göteborg