Information vid match

VIKTIG INFORMATION VID MATCH

Vi hälsar alla spelare och ledare välkomna till årets upplaga av Göteborg Cup i innebandy. Vi skall göra vårt bästa för att få er att trivas under helgen.

Nedan följer viktig information att tänka på i samband med era matcher i Göteborg Cup 2019.

Spelschema: För att undvika förseningar kommer vi att hålla hårt på matchernas starttider där domarna kommer att blåsa igång direkt på utsatt starttid. Det finns därmed ingen garanti för uppvärmning på planen och det är av stor vikt att man ser till att komma i god tid till sina matcher.

Laguppställning: På matchprotokollet i sekretariatet vid spelplanen kommer det att finnas ett matchprotokoll med all nödvändig information om era spelare. Den är hämtad från deltagarförteckningen som ni lagt in i systemet innan cupstart och kontrollerat i samband med incheckningen i huvudsekretariatet. Tanken är att ni direkt efter den match som spelas innan er egen går fram till sekretariatet och skriver under matchprotokollet. Innan ni skriver under stryker ni över de spelare som inte ska medverka på matchen, lägger till målvakt och kapten i avsedda rutor. Ni justerar då också eventuella nummer i rutan för korrigeringar ("Korr"). Då tiden kan vara knapp bör ni ha en lista på de alternativa tröjnummer redo innan ni kommer till matchen för att enkelt kunna justera detta.

Bollar: Alla lag ska medtaga sina egna uppvärmningsbollar, men räkna inte med någon tid på planen för uppvärmning. Vi tillhandahåller endast matchbollar.

Sjukvård: Sjukvårdskunnig personal kommer att finnas på plats i hallarna. Vid akuta behov av dessa sök upp dem eller kontakta hallsekretariatet.

Förvaring: Lämna inga värdesaker eller kläder i omklädningsrummen eller på läktaren. Stoppa ned allt i era väskor och ta med till hallen och era matcher.

LYCKA TILL OCH RESPEKTERA MOTSTÅNDARE OCH FUNKTIONÄRER!
Göteborg & Co Team Göteborg