2019: F-15 Bergs IK - Tunet IBK

Skrivet 02 juni 2019 16:09

FINALREFERAT:

F-15: Bergs IK - Tunet IBK 2 - 4 (str)

Matchen inleds med bra fart och högt tempo. Bergs IK får till många farliga lägen och tar tag i spelet. Efter 12 minuter in i första perioden tar Bergs ledningen genom nummer 25, Kajsa Andersson med assist från nummer 12, Tuva Wessman. Efter 14 minuter får Tunet en utvisning för hårt spel, nummer 4. 4 sekunder in i andra, lyckat Tunet göra ett mål på volley, men det blir bortdömt för hög klubba. De följande minuterna har Bergs fortfarande övertaget i spelet, men båda lagen få fina målchanser. 8:47 får Tunet en till utvisning, denna gång drabbas nummer 22. 10:29 drabbas även bergs nummer 17 av en utvisning. Tunets powerplay var lite svajigt och de har inte jätte bra kontroll. Med en minut kvar tar Tunet ut målvakten och lyckas kvittera till 1-1.

Förlängning:

Bergs för spelet, men Tunet krigar på. Bergs kommer till många fina målchanser men Tunets målvakt gör ett grymt jobb i mål och lyckades hålla undan alla bollar. Förlängningen slutar oavgjort och det blir avgörande på straffar.

Tunets nummer 46 är först ut och sätter sin straff

Bergs nummer 12 är näst på tur och sätter hon med.

Tunets: 6 Träff

Bergs 25 Miss

Tunets 19 Träff

Tunet IBK slutar som segrare.


Nästa nyhet: Finaler hela dagen lång

Skrivet 02 juni 2019 14:38
Då är vi inne på sista dagen av Göteborg Cup Innebandy 2019 och idag är det finaler hela dagen i Lundbystrand 1. Vi kommer att löpande lägga upp korta matchreferat från finalerna. Dessa hittar ni genom att klicka här. Här ligger även föregående års finalreferat och vi fyller på allt eftersom. Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg