Gruppindelningen klar!

Skrivet 04 april 2015 10:46
Ändrad 04 april 2015 10:47
Det är alltid spännande att få veta vilka lag man ska möta i gruppspelet och redan nu ligger gruppindelningen uppe på hemsidan. Ni hittar den via "Spelschema och resultat" hör till höger. När det gäller klasserna Flickor/Pojkar 10 och 11 kommer alla lag att spela minst fyra matcher men lagen delas inte in i grupper, däremot kan ni nu se vilka lag som är anmälda.


Spelschemat kommer presenteras senast söndagen 12 april och fram till dess är det således ingen idé att ni hör av er och undrar när ni kommer att spela era matcher.


Vi kan dock redan nu säga att det är viktigt att alla lag loggar in och lägger till sina spelare som ska deltaga under cupen. Fram till och med den 29 april, alltså 2 dagar innan cupen startar, kommer det vara möjligt att registrera spelare för spel i Göteborg Cup 2015.


Vi kommer under den närmsta tiden att, här på hemsidan, informera om praktiska detaljer kring matcherna och även specificera registreringen men det underlättar för alla om ni redan nu börjar lägga in de spelare som ni vet ska vara med.


Välkomna till Göteborg Cup 2015.

Nästa nyhet: 50 dagar till start!

Skrivet 11 mars 2015 14:23
Idag är det 50 dagar till Göteborg Cup 2015 drar igång. Anmälningarna till årets cup strömmar in och det ser ut att bli en klar ökning i antal lag från förra årets rekordsiffror. Årets turnering spelas som bekant 1-3 maj. Eftersom 1 maj i år är en fredag så kommer cupen endast att spelas under 3 dagar. Vi vill därför förtydliga att 30:e april är ankomstdag och matcherna börjar klockan 09:00 de... Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg