Chalmerscortégen påverkar trafiken

Skrivet 30 april 2015 09:12
Traditionsenligt går Chalmerscortégen den 30 april. Jätteroligt, javisst, men det betyder att det kommer att röra sig tiotusentals människor runt Hvidtfeldska på torsdag kväll.

Bilar och egna bussar

För Er som kör bilar och egna bussar så kommer detta att innebära att det inte går att komma in till, eller ut från Hvidtfeldska mellan ca 17.30 och 21.00. Polisen kommer att ha vägspärrar.

Nedan har ni en länk till en karta som visar hur Chalmerscortégen kommer att gå.

http://www.evenemangstrafiken.nu/cortegen-karta/

Vårt råd är att kommer ni till Hvitfeldtska mellan 17.30 och 21.00 parkera utanför cortégevägen tillfälligt och gå upp till skolan. Hämta bilen och ställ den på den avgiftsfria parkeringen på Hvitfeldtska efter att cortégen är över.


Nästa nyhet: Viktig information

Skrivet 29 april 2015 08:00
Vi vill påminna alla lagledare, tränare och ansvariga om att det nu bara är två dagar kvar till cupstart och imorgon (30/4 klockan 15:00) stänger den obligatoriska registreringen av spelare. Registreringen av spelare gör ni genom att klicka på "Redigera min anmälan" och logga in. Denna hittar ni till höger på hemsidan eller följer följande länk. Redigera din anmälan Det är alltså hög tid att r... Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg