Det drar ihop sig...

Skrivet 26 april 2017 00:38

Det återstår nu drygt tre dygn innan första tekning och det ska bli spännande och roligt att det äntligen drar igång. Tänk på att ni måste registrera alla era spelare via era sidor här på hemsidan, senast 28 april klockan 12:00.

Den sista platsen i Pojkar 14 lyckades dessvärre inte fyllas och spelschemat blev därför något ändrat i gruppen vilket berörda lag är informerade av. Det innebär också att årets upplaga består av 164 lag som ska avverka inte mindre än 416 matcher, således massvis med innebandy i hallarna i helgen!

Missa inte att läsa den matnyttiga information inför cupstart, inför match och den information som är mer riktad till er i publiken.

Nästa nyhet: Förändringar i spelschemat

Skrivet 24 april 2017 00:07
I Herrjunior 18 har Tunet IBK tvingats dra sig ut då laget har fått för många spelare med på landslagsuppdrag när cupen spelas. Laget kommer inte att ersättas och Grupp A är justerat till fyra lag. Lagen är informerade om det nya spelschemat. I Damer har Myggenäs IBK tagit den vakanta platsen i Grupp B som var tillgänglig tidigare i veckan. I Pojkar 13 har IBK Vänersborg tagit den vakanta plat... Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg