Förändringar i gruppindelning

Skrivet 15 april 2016 08:33

Vi presenterade gruppindelningen för några dagar sedan och efter det har det skett en del ändringar vilka ni ser i nedan sammanställning. Vi hoppas att det inte ska ske några fler förändringar framöver, men om det ändå sker kommer vi att meddela det här på hemsidan.

Pojkar 12: Lindås Waves IBK var anmälda i fel klass men har tagit en av de platser som först var markerade med "Vakant" och spelar i Grupp C. Stenungsunds IBK har tagit en av de "Vakanta" platserna och spelar i Grupp B.
Pojkar 13: Sandö IBK har tagit Lindås Waves IBK:s plats i Grupp A, då Lindås var anmälda i fel klass. Särö Seahawks IBK har lämnat återbud i Grupp A, men platsen har tagits över av Varla IBK.
Herrjuniorer 18: Sigtuna IF Innebandy har lämnat återbud i Grupp A, men platsen har tagits över av Mölndals IBF.
Flickor 10: Ale IBF och Stenungsunds IBK har tagit de "Vakanta" platserna.
Flickor 16: Öckerö IBK har tagit den "Vakanta" platsen i Grupp A. FBC Lerum har tillkommit vilket innebär att klassen numera innehåller sex lag.
Damer: Marstrands IBK har tillkommit i Grupp D vilket innebär att samtliga grupper i damklassen innehåller sex lag.

Nästa nyhet: Gruppindelning klar!

Skrivet 09 april 2016 10:16
Det är alltid spännande att få veta vilka lag man ska möta i gruppspelet och redan nu ligger gruppindelningen uppe på hemsidan. Ni hittar den via "Spelschema och resultat" här till höger. När det gäller klasserna Flickor/Pojkar 10 och 11 kommer alla lag att spela minst fyra matcher men lagen delas inte in i grupper, däremot kan ni nu se vilka lag som är anmälda. På vissa platser står det "Vaka... Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg