Gruppindelning klar!

Skrivet 09 april 2016 10:16
Ändrad 09 april 2016 18:42

Det är alltid spännande att få veta vilka lag man ska möta i gruppspelet och redan nu ligger gruppindelningen uppe på hemsidan. Ni hittar den via "Spelschema och resultat" här till höger.

När det gäller klasserna Flickor/Pojkar 10 och 11 kommer alla lag att spela minst fyra matcher men lagen delas inte in i grupper, däremot kan ni nu se vilka lag som är anmälda.

På vissa platser står det "Vakant" och det är platser som kommer att ersättas med lag under veckan som kommer. När ett lag kommer in och tar en vakant plats meddelas det på hemsidan.

Spelschemat kommer presenteras senast söndagen 17 april och fram till dess är det således ingen idé att ni hör av er och undrar när ni kommer att spela era matcher.

Vi kan dock redan nu säga att det är viktigt att alla lag loggar in och lägger till sina spelare som ska deltaga under cupen. Fram till och med den 3 maj, alltså 2 dagar innan cupen startar, kommer det vara möjligt att registrera spelare för spel i Göteborg Cup 2016.

Vi kommer under den närmsta tiden att, här på hemsidan, informera om praktiska detaljer kring matcherna och även specificera registreringen men det underlättar för alla om ni redan nu börjar lägga in de spelare som ni vet ska vara med.


Välkomna till Göteborg Cup 2016.

Nästa nyhet: Spelschema

Skrivet 05 april 2016 10:46
Vi håller på att säkerställa alla anmälningar, tyvärr saknar vi fortfarande ett antal inbetalningar av anmälningsavgiften. Desto snabbare dessa är åtgärdade, kan arbetet med gruppindelning/spelschema bli klart och publiceras. Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg