Gruppindelningen är klar

Skrivet 08 maj 2019 15:22
Ändrad 08 maj 2019 15:26
Det är alltid spännande att få veta vilka lag man ska möta i gruppspelet och redan nu ligger gruppindelningen uppe på hemsidan. Ni hittar den via "Visa hur lagen lottats" här på hemsidan.

När det gäller klasserna Flickor 11 (2007) och Pojkar 10 (2008) och Pojkar 11 (2007) kommer alla lag att spela minst fyra matcher men lagen delas inte in i grupper, däremot kan ni nu se vilka lag som är anmälda.

Spelschemat kommer presenteras senast måndagen 13 maj och fram till dess är det således ingen idé att ni hör av er och undrar när ni kommer att spela era matcher.

Vi kan dock redan nu säga att det är viktigt att alla lag loggar in och lägger till sina spelare som ska deltaga under cupen.

Vi kommer under den närmsta tiden att, här på hemsidan, informera om praktiska detaljer kring matcherna och även specificera registreringen men det underlättar för alla om ni redan nu börjar lägga in de spelare som ni vet ska vara med.


Välkomna till Göteborg Cup 2019

Nästa nyhet: Anmäl dig idag!

Skrivet 24 januari 2019 11:42
Nu inleder vi ännu ett år, efter att ha avslutat 2018. Det börjar för många av er bli dags att planera in årets roligaste händelse; sommarens cup i Göteborg. Vi har fortfarande platser kvar i alla åldersklasser, men vänta inte med att anmäla er. Blir våra klasser fulla stänger vi anmälan och tar enbart emot lag för att fylla ut. Lättast anmäler ni er genom att klicka på länken "Anmäl lag nu" i... Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg