Spelschemat presenterat

Skrivet 12 april 2015 12:31
Ändrad 12 april 2015 12:34
Idag lades spelschemat för Göteborg Cup 2015 upp. Vi eftersträvar självklart att detta ska vara det slutgiltiga spelschemat men reserverar oss för att ändringar kan ske om så måste. Om så sker informerar vi berörda lag och informerar om detta på hemsidan.

Spelschema hittar ni på Spelschema och resultat till höger. Vi har i år ett nytt administrationssystem och spelschemat visas på ett annorlunda sätt än tidigare år men vi både tror och hoppas att det ska vara till det bättre.

Vi uppmanar också alla ledare att redan nu börja lägga in era spelartrupper i systemet genom att logga in och lägga till dem.

Välkomna till Göteborg Cup i innebandy som startar om ungefär tre veckor.Nästa nyhet: Gruppindelningen klar!

Skrivet 04 april 2015 10:46
Det är alltid spännande att få veta vilka lag man ska möta i gruppspelet och redan nu ligger gruppindelningen uppe på hemsidan. Ni hittar den via "Spelschema och resultat" hör till höger. När det gäller klasserna Flickor/Pojkar 10 och 11 kommer alla lag att spela minst fyra matcher men lagen delas inte in i grupper, däremot kan ni nu se vilka lag som är anmälda. Spelschemat kommer presenteras ... Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg