Spelschemat presenterat

Skrivet 18 april 2016 11:16
Ändrad 18 april 2016 11:17

På söndagskvällen lades spelschemat för Göteborg Cup 2016 upp på hemsidan. Vi eftersträvar självklart att detta ska vara det slutgiltiga spelschemat men reserverar oss för att ändringar kan ske. Om så sker kontaktar vi berörda lag och informerar om detta på hemsidan. Spelschema hittar ni på "Spelschema och resultat" till höger.

Vi uppmanar också alla ledare att redan nu börja lägga in era spelartrupper i systemet genom att logga in och lägga till dem. Läs gärna de tre artiklarna "Info inför cupstart", "Info vid match" och "Info till besökare" som ni hittar under Tävlingsinformation i menyn.

Välkomna till Göteborg Cup i innebandy som startar om ungefär tre veckor.

Nästa nyhet: Förändringar i gruppindelning

Skrivet 15 april 2016 08:33
Vi presenterade gruppindelningen för några dagar sedan och efter det har det skett en del ändringar vilka ni ser i nedan sammanställning. Vi hoppas att det inte ska ske några fler förändringar framöver, men om det ändå sker kommer vi att meddela det här på hemsidan. Pojkar 12: Lindås Waves IBK var anmälda i fel klass men har tagit en av de platser som först var markerade med "Vakant" och spela... Läs mer
Göteborg & Co Team Göteborg